ROSALIE GUBBELS

– Multimedia design –

Over mij

Mijn naam is Rosalie Gubbels. Nadat ik in de zomer van 2017 ben afgestudeerd aan de opleiding Communication and Multimedia design aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik als freelance multimedia designer aan de slag gegaan. Een ontzettend leuk en leerzaam avontuur wat me de mogelijkheid heeft gegeven om een jaar lang al werkend op reis te zijn. 

Na het afgelopen jaar geproefd te hebben van het leven als Digital Nomad op Bali ben ik onlangs teruggekeerd naar Amsterdam. Hier ga ik met veel enthousiasme verder met het ontwerpen van pakkende concepten, flitsende websites, overtuigende posters en nog veel meer.

Als ontwerper luister ik naar de klant en gebruiker en probeer ik de best mogelijke oplossing voor een ontwerpprobleem te vinden. Een goed ontwerp ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook functioneel. 

Naast creativiteit is strategie en context een belangrijk onderdeel van mijn werk. ‘Wat moet het ontwerp bereiken?’ vind ik daarom een belangrijke vraag om aan de klant en mijzelf als ontwerper te stellen aan het begin van een ontwerpproces. 

Naast dat ik ben opgeleid tot digital media designer, ben ik ook erg geïnteresseerd in print. Dat is ook terug te zien in mijn portfolio.

Door mijn brede opleiding en verschillende opdrachtgevers ben ik breed inzetbaar als vormgever. Zo heb ik verstand van DTP, UX, UI en visual design. 

Samenwerken?

Stuur me een berichtje en wie weet zijn we binnenkort samen aan het brainstormen!

© 2020 ROSALIE GUBBELS

Rosalie Gubbels 2019